Produsenter

Ire

Siden 1939 har Ires grunntanke alltid blitt holdt inntakt – å skape møbler med tidløs design, moderne linjer og holdbar kvalitet. Våre møbler er miljø- og håndverksmessig produsert i vestgötska Tibro.
www.iremobel.se
  Ire
 

Voice

Voice skaper møbler der design och funksjon fungerer sammen og hvor det tidløse er en viktig faktor. Våre kvalitetsmøbler produsert i Småland fungerer lika bra i hjem som i offentlig miljø.
www.voice.eu
  Voice
 

Berg Furniture

Når komfort, design, funksjon og kvalitet spiler sammen i harmonisk helhet, kan vi lene oss tilbake og nyte resultatet.
www.bergfurniture.dk
  Berg
 

Lundbergs Møbler

Skandinaviske, klassiske og moderne møbler for mat og samlingsplassen. Olle Lundberg startet i 1945 produksjon med høy håndverkskunnskap og fokus på design, form og design.
www.lundbergs-mobler.se
  Lundbergs
 

Jutzler

Jutzler er et familieeid selskap som siden 1926 har produsert møbler og garderobeskap. Jutzler er en av europas ledende produsenter av garderobe. Med innovative teknske løsninger og stor bredde i mulige lsøninger kan kundene skreddersy din egen garderobe. Når man i tllegg får sveitsisk kvalitet og presisjon er suksessen et faktum.
(Norsk Møbelagentur representerer Jutzler som subagent for OM Agentur).
http://www.jutzler.ch/en/

  City
 

Domitalia

Siden 1989 har Domitalia vært en spesialist innen stoler, bord og innredningstilbehør. Domitalia er innovative innen design, komfort, materialvalg og tekniske løsninger.
Dette har gitt Domitalia global suksess og et god internasjonalt rennome.
http://www.domitalia.it/en/Home/

  City